Vad dumt…

Vaknar mitt i natten och kan inte somna om. Okej, klockan är visserligen snart 6 på morgonen, så egentligen är det snarare tidigt på morgonen. Hörde faktiskt grannen i trappen precis. Hur tidigt måste människan gå upp? I mitt tidigare liv, när jag jobbade heltid i Malmö, var detta faktiskt den tiden jag alltid gick upp. Sömn var ett ständigt samtalsämne för mig på den tiden. Alltid för lite.

Att ständigt vara trött gör att man inte kan leva livet fullt ut. Man är ju alltid hämmad. Relaterat till detta är den ständiga stressen och det självpåtagna kravet att livet MÅSTE levas fullt ut hela tiden, man får inte missa någonting och det är ens eget fel om man inte har roligt jämt. Klart man inte kan ha roligt jämt, men kanske just därför, klart man vill.

Men katterna är glada i alla fall. Om de fick bestämma skulle vi vara uppe hela natten.

Tror jag ska dricka lite rooiboste o läsa Stieg Larsson nu. Fullständigt beroendeframkallande. Boken alltså. Jag är på den tredje och sista boken nu och fullkomligt njuter. En bok till och jag hade nog börjat irritera mig på Kalle j-vla Blomkvist (ska lära mig att svära nästa år), men lyckligtvis så är det inget jag behöver oroa mig för. Såvida inte allt bara var et mediatrick och det blir som Bobby i Dallas. ”Jag var ju bara o duschade!”

Tack för kommentarerna! Kan meddela att på min första bloggdag hade jag 103 besökare! Verkar inte vara rekord enligt WordPress, men det borde det ju vara! 🙂

Annonser

2 thoughts on “Vad dumt…

  1. Norris är en effektiv väckarklocka. Klockan 8 är det sugdags på örat. Att gömma sig under täcket fungerar bara ibland och snoozefunktion saknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s