Provar nytt utseende…

Naturligtvis tröttnade jag till slut på bloggens utseende. Jag har lätt för att tröttna på saker o ting, särskilt eftersom jag i början alltid vill ha allt på en gång. Då känns det senare så skönt att dra ner på blogg-bling-bling och köra minimalistiskt istället. Vi får väl se när jag kommer att ändra igen… Vad tycker ni?

Stora nyheter idag: jag har varit på spinning! Det var faktiskt en helt okej träningsform, bättre än jag kom ihåg det från förra gången. Misstaget jag gjorde då som jag undvek idag var att göra exakt som instruktören sa. Så otränad som jag är måste jag ta det lugnare för att jag överhuvudtaget ska komma dit igen. Fast jag stod faktiskt upp flera gånger!! Är omåttligt stolt…

Disputationsfesten igår var ett makalöst partaj med mycket trevligt sällskap o fantastisk mat. Jag blev helt rörd av talen och överhuvudtaget kändes det väldigt fint att få vara närvarande under doktor Henriks stora dag. Eller kväll. Var inte med på själva disputationen, hade nog inte förstått vad de snackat om ändå…!

I övrigt har jag inte så mycket att tillägga. Förutom att vi upptäckt att Tesla blivit lite tjock, vilket verkar bero på torrfodret. Hon äter hellre torrfoder än blötfoder, tvärtemot Norris preferenser. Så det blir avvänjning som gäller för Tesla ett tag framöver. Vi insåg situationens allvar när hon blev som tokig vid minsta prassel av torrfoderspåsen. Att det skulle gå så långt kunde vi aldrig ana. Det har ju alltid varit Norris som varit bokstavskatten av de båda… Här ligger hon i alla fall och sover i stolen bredvid mig. Hon har vårt fulla och helhjärtade stöd.

Annonser

4 thoughts on “Provar nytt utseende…

  1. Är det sant? Har din katt också lite viktproblem? Har märkt att pälsen till o med är lite avskavd på stackars magen… Inte för att magen släpar i marken, men ändå. Vår andra katt behöver mer fibrer i maten. Helt olika problem med andra ord… Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s