Urban Snaps – fototävling!

Jag och min vän Manfred håller på att anordna en fototävling som kallas Urban Snaps och har URL www.urbansnaps.com. Den sträcker sig över hela världen, har temat URBAN och äger rum helgen den 8-9 november. Man ska alltså delta med en fotoserie på 4-6 bilder som är tagna och inskickade till hemsidan under 24 timmar! Deadline kl 12 (svensk tid) den 9 november. Alla kan delta, var man än befinner sig i världen och på fotovanaskalan. Vinnaren får den nya Asus EEE 901 PC:n, en liten fin dator, jättesöt. Alla som vinner delpris blir publicerade i en fotobok som kommer att ges som pris, men även finnas till försäljning när tävlingen är över. Låter det intressant? Gå in på www.urbansnaps.com (det är här man registrerar sig och slutligen laddar upp sina foton) eller leta upp våra Facebookgrupper. Det finns redan grupper för Lund, Malmö, Köpenhamn, Lima, Toronto och Bandung (Indonesien). Ungefär 20 städer runt om i världen kommer att delta. Känns jättekul, men också lite pirrigt! Har aldrig gjort nåt såhär stort förut! Om någon har tips så tar jag gärna emot dem!

To live is to die… Den här låten fick påbörja min dag. I love it. Jag ska INTE uppmana er att ladda ner den, för då kommer väl Lars Ulrich & Co. och slår på mig. Det vore ju trevligt att träffa honom, men hellre under gladare omständigheter. Nej, gå till We love music (nya coola musikaffären i Lund – I wish I had money!!) och inhandla ett ex av Justice for all. Lars säljer ju sina tavlor nuförtiden för att få pengar till mat o frugans plastikoperationer, så lite stöd får man visa bandet.

Anledningen till denna musikupplevelse var att pojkvännen drömde att han var tvungen att hoppa in som gitarrist och så skulle de spela den här låten. Klart han fixade det. =) Själv drömde jag att jag var gravid och skulle föda. Men det visade sig vara Tesla som låg i magen och gjorde kejsarsnittet själv för att komma ut. Det låter helt bisarrt som drömmar ofta gör, men det hela var en väldigt fin upplevelse och jag var väldigt lycklig. Please, don’t analyze this!!

Tog bara en kort promenad idag. 3567 steg, 2,24 km, 108 cal, 29 min. Hittade mina fina vita löv igen:

Jag sjunger med Frida Hyvönen. När jag sjunger kommer Norris och stryker sig mot mitt ansikte. Hon blir nyfiken, vad är det för ljud, bäst jag markerar ljudet med min doft.

Annonser

5 thoughts on “Urban Snaps – fototävling!

 1. Hej Gustav!
  Syftet med fototävlingen är att delta med bilder från sin egen stad. Och att detta görs exakt samtidigt över hela världen! Ska bli kul o se, minst sagt. Vinnarna kommer att publiceras i en fotobok som kommer att finans till försäljning och delas ut till vinnarna (den ”globala” vinnaren får dessutom en Asus Eee PC901 🙂 ). Nåt sånt kan man väl säga att syftet är.
  Det är med andra ord inte att göra reklam för nåt företag, eller för att vi ska tjäna pengar. Det kostar inte heller nåt att delta.
  En kul grej! Vad tycker du? Ska du delta för Malmö? 🙂

 2. Spontant fynd faktiskt! Observatorieparken i anslutning till Stadsparken har många fina hörn att upptäcka. (Fast detta var på/bredvid gångstigen…)

 3. Det stämmer helt att man bloggar för sin egen skull, läsarna man får är ju bara ett bonus.

  Kan inte fota så jag skall inte vara med i någon tävling.:(

  För mig skulle bloggen bli jättetråkig om den inte var personlig. Det är ju trots allt min blogg. Sedan vill vissa bara läsa om elände och det kan man ju inte bjuda på hela tiden, livet är ju glatt mellanåt.
  En mindre uppsats ser jag nu.
  Kramar
  Kristina

  Ps. När du startar ditt förlag så skall jag flytta över dit och ge ut mina böcker.:)…. Om de nu blir utgivna från början vill säga, ligger som sagt lite på is just nu. ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s