wow om WOW

Tydligen händer det något med world of warcraft just nu. World of Warcraft har släppt nytt spel läste jag i tidningen idag. Det visste jag inte igårkväll när jag passerade spelbutiken på gågatan med två timmars mellanrum. En ensam envis fick snart sällskap med ett flertal.

wow-1 wow-2

Idag har jag promenerat med David Sedaris (tur att det inte är så mycket folk i stadsparken på hösten/vintern med tanke på alla gånger jag skrattade högt… haha!) – vi tog 6853 steg, gick 4,31 km, blev av med 207 cal, under 54 ½ minuter. Hade jag känt honom personligen hade jag nog blivit tokig på honom jämt o ständigt, men under en enkel promenad är det mysigt att skratta tillsammans och sen gå skilda vägar.

Lite tradigt inlägg idag, vad ska man säga. Har tömt huvudet på klyftigheter iom att jag börjat skriva på uppsatsen (aa, ni läste rätt). Tyvärr måste jag skrota en del jag redan skrivit, eller i bästa fall bearbeta det eftersom jag upptäckt att min stil gått ifrån det vetenskapliga och fridfullt gjort sig bekväm i bloggen stinabloom. Detta förklarade jag för mina kära översättarkursare som jag träffade på biskopen igår. (vet inte om jag ska sätta in en bild eller inte… JO! det får det bli! 🙂 )

biskop

Annonser

3 thoughts on “wow om WOW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s