Önskningar och hopp av liten katt

Alltså hopp efter favoritleksak minst 1 meter upp i luften av kissemissen Tesla som aldrig upphör att vare sig förvåna eller väcka mig mitt i natten. Leksugen. Alltid. Klockan kan vara tre på natten, men Tesla vill leka nununu. Vilket leder till att jag vaknar, irriteras och gömmer favoritleksaken. Varpå Tesla letar o letar o letar och till slut somnar av ren utmattning (antar jag). Här är Teslas favoritleksak. Tygräkan som hon fått av farmor i Jämtland.

tygrakan

Du ser väl att det är en tygräka? Många gånger tvättad i vattenskålen och torkad av tålmodig matte på elementet. Vissa räkben saknas, men lite spill får man räkna med när man blir DÖDAD flera gånger om dagen av en jaktsugen kisse.

Nåväl, det var ju inte detta jag tänkte skriva om. Jag tänkte faktiskt skriva om min oinspiration som infunnit sig idag gällande uppsatsskrivandet, och istället den inspiration jag fick till att göra grundliga undersökningar av vilken digital systemkamera som ska bli minminmin. Vilken kamera passar mig bäst? Jag drömmer mig bort i bloggar som Mettes och Emelies och Karins och jämför modeller i evighet på Canon och Prisjakt. Men hur är det nu, kan en Canon-tjej bli en Nikon-tjej? Eller är man Canon-tjej tills man blir Canon-tant and beyond? Någon som vet?

Har önskat mig en kamera på Halebops hemsida iaf. Nu återstår bara att vänta tills julafton när de kommer att skicka hem den till mig.

Visst ja! Nu kom förvirrade jag äntligen på varför jag satte mig att skriva! Jag har i dag överskridit 2000-gränsen på bloggen! Grattis till mig! Och som en present till er får ni denna bild på katterna som ska ut och resa, en aningens nöjdare än den andra.

kattresenarer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s