Nya favoritordet: fåk

Nattfåk är färdigläst. Rekommenderas skarpt. Mycket bra blandning av spänning, historia, personskildringar och miljöbeskrivningar. Jag måste erkänna att det tog ett tag innan jag kom in i den, men det var nog lite för att jag inte hade tid att lyssna på den så ofta i början. Nu när jag skickat in uppsatsutkastet har jag äntligen haft lite fritid.

Ska lära mig den här dansen: Dancing With Myself. Blev påmind om Nouvelle Vague av Läsdagboken av vilka jag bara hört Too Drunk to Fuck innan. Me like. Av någon anledning gillar jag mest kvinnliga sångare, blir ofta en drömsk känsla och mer personligt. Upptäckte även Karin Ström när jag var ute o bloggsurfade. Drömskt även här, men elektroniskt drömsk. Hennes röst är så ren och ärlig och passar i mina öron.

Jag säger alltid att jag inte lyssnar så mycket på musik. Men det är inte riktigt sant. Jag blir lyrisk när jag upptäcker ny musik. Sen tröttnar jag blixtsnabbt. Jag har tröttnat på allt utom Kent än så länge. Vissa Metallica-låtar kommer också alltid att ha en särskild plats i örat. Liksom The Doors.

I mitt bloggsurfande stöter jag ofta på bloggare som beskriver sin vardag på ett meningsfullt sätt. Det ska jag lära mig att göra. Fast inte idag. För dagen idag är ingen särskilt förtjusande dag. Det är en helt vanligt dag som i dag dag dag. (se Ett kilo mjöl vid förvirring) Nouvelle Vague och Karin Ström var det mest förtjusande so far.

Nä, nu är det nog dags att ta tag i Harlequin-provöversättningen jag försummat under några månader. Jag ser faktiskt framemot att formulera klyschiga kärleksförklaringar och förutsägbara personporträtt ska ni veta.

En sista grej.

Den här:

eos-30d

eller den här:

Canon EOS 400D med batterigrepp BG-E3

(fast utan batterigrepp)

Annonser

3 thoughts on “Nya favoritordet: fåk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s