Februari 2008 enl stina

Merparten av min vakna tid under februari månad tillbringades på mitt dåvarande jobb, advokatfirman. Samma sak var det naturligtvis i januari. Känns som en hel livstid sedan nu, det var därför jag glömde det. På jobbet var det stressigt varje dag. Ständig oro för att göra misstag som kunde kosta ett företag sitt varumärke, eller åtminstone lots of money. Immaterialrätt = exakt abstrakthet. Men mina kollegor: dem saknar jag!

Årets mest udda hus besöktes denna månad. Här bor min vän A med sin lilla familj. Huset ligger i en ekologisk by och är inte bara speciellt på utsidan, utan även på insidan. Återvinnet material, inga väggar, vid det tillfället inte drickbart vatten i kranen, samt mulltoa.

ecologia

Något annat som gjordes denna månad var att beskåda Lunds hustak.

solnedgang-feb

tesla-i-fonstret

Jag och Tesla tittar på solnedgången.

I slutet av månaden var jag på den första av årets två disputationsfester. Känns tryggt att ha så smarta vänner. Och inom så olika områden som teknisk fysik och teoretisk filosofi. Stabilt.

Köpte mitt livs dyraste skor några dagar innan. Ändå fick jag dem för halva priset. Italienskt skinn. På väg till festen fick möjlighet att gå in dem ordentligt eftersom det regnade och eftersom busslinjerna i Malmö suger.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s