Januari 2008 enl stina

Januari månad spenderades mycket med släkten. Släktforskning bedrevs aktivt, bland annat genom att träffa mormors svägerska Elsa i Ekhult. Där träffade vi på ett brittiskt korthår som drack vatten ur kranen genom att svepa med tassen under strålen.

elsas-katt

Vi i vår släkt träffas ganska ofta, och under månadens gång var vi på 40-årskalas hos morbror J, allmän fest hos kusin A, och guitar hero-spelkväll hos bror min. Även mindre roliga släktförekomster förekom. Min morfar, min och många andras förebild, gick bort och en regnig och blåsig fredag var vi på begravning. C.G. Johansson, som det står på gravstenen var min morfars morfar. Stenen är idag vänd och mormors och morfars namn är inristade där.

morfars-grav

Naturligtvis spelade katterna huvudroller denna månad som alla, men nedan bild visar inte våra katter utan en av kattungarna som mina vänner Frida o Chai hade då. Den stora tassen tillhör Lusse, snällaste och säkert största hunden i världen. Se deras hemsida för helbild!

hund-o-katt

Annonser

One thought on “Januari 2008 enl stina

  1. Söta katter. Min längtan efter katt är stor. Min fd sambo och jag hade tre Norska Skogkatter som vi fick leta upp ett nytt hem till då sambon blev allergisk för några år sedan. Det var tufft! Som att lämna bort sina bäbisar. Tack och lov fick dom ett fint nytt hem tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s