Mars 2008 enl stina

Älskade H fyllde 30 men ville inte ha något kalas så vi gick på en av Lunds dyraste (?) restauranger och njöt av ett av livets många guldkorn.

En i tre-rummet på jobbet åkte till Thailand på en-månadssemester och vi som blev kvar fick erfara rimfrost, snö och regn. Vi var fruktansvärt avundsjuka och bittra. Kanske till och med bitterfittor.

Men vi hade sol ibland.

frost-pa-huset

Det var den här månaden vi upptäckte att vi, i klart och soligt väder, har utsikt över det viktigaste i Malmö: Öresundsbron, Turning Torso och Kronprinsen.

utsikt-malmo

Det var dock ingen sol när vi genomförde vår årliga påskgrillning i Småland. Snarare snöstorm. Men vi låtsade som ingenting och grillade korv och pinnbröd, drack snaps och påskmust, gjorde snögubbe och påskris.

paskriset

glomd-korv

Som så många saker under hela 2008 blev även påsken präglad av det stora tomrummet efter mormor och morfar. Inga tillställningar känns riktigt äkta och fullständiga längre.

Ett annat orosmoment var i slutet av månaden när katterna skulle kastreras. Jag var så orolig och djursjukhusets sköterska var dessutom slarvig. Norris hade en kanyl kvar i benet när hon skulle hämtas hem. Men allt gick bra till slut. Förutom att det var hiskeligt svårt för dem att manövrera den stora tratten …

norris-opererad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s