Obama-mania

Jag kan inte hjälpa det. Jag ryser av lycka för att Barack Hussein Obama nu svurit eden och är the President of the United States of America.  Wow. Jag infriade alla de vanliga attributen hos anhängare, fans, idoldyrkare: jag hade fjärilar i magen, jag skrattade, klappade i händerna, sjöng med i  Star Spangled Banner (nynnade, är för högt för mig…), ropade TJOHO ett antal gånger, samt fotade TV:n.

barack-and-michelle

barack

Jag VET att han inte är världens frälsare. Jag VET att han inte kan ställa allt till rätta (nu direkt). Jag VET också att han bara är en människa och att han snärjt mig kring sitt lillfinger bara genom retorik (och den där fantastiska rösten!). Hallelujah.

aretha-franklin

MEN. Jag är lycklig som ett fån ändå. OCH. Jag är övertygad om att jag inte är ensam om att känna hopp inför framtiden tack vare denna man. Ord kan förändra, en människa kan förändra, tillförsikt kan förändra. Så sant som det var sagt.

Här kommer en bonusbild. Ser inte George W lite rädd ut?

hug

7 tankar på “Obama-mania

  1. Programmet från Kenya där han träffade sin farmor var ett sådant program som man vill se för att tro på framtiden. Jag var faktiskt lite skraj för att något skulle hända igår som skulle grusat så mångas förhoppningar men nu är det över. Vi håller tummarna för Barack Obama och hans familj.

  2. Åh jag är, var precis lika samma som Du! Och ja han är bara människa, men ändå ett sånt hopp kan man bara inte låta bli att känna glädje över!

  3. Är inte så avancerat. Man ska bara välja rätt storlek på spateln och rätt vätska. Därefter ner med spateln och stryk från ena sidan till andra och tillbaka. Sen slänger man spateln. Gå in på länken jag har i mitt inlägg där det står våtsvabba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s