Du min vän är en inspiration

Med dessa ord i denna formulering har någon kommit in på min blogg två gånger. Hur har det gått till och vem är det som googlar på sådana fina formuleringar? Men faktum är att jag känner mig extra inspirerad den är veckan. Kanske är det Obamafebern som inte lagt sig än. I så fall är det i kombination med ekonomisk lättnad – jag tror att min ekonomi äntligen har ordnat sig den här terminen, eftersom upptäckte att jag hade 19 veckor kvar att ta ut på CSN. Så nu kan jag andas med magen igen.

Och idag blev hela familjen glad för vad fick vi inte på posten om inte en helt ny och fin tygräka! Kisarnas farmor gjorde verkligen Teslas dag och så här glad har vi inte sett henne på länge. Här pustar hon ut lite med räkan efter ett intensivt lekpass.

tesla-o-leksak

Och nu ser jag att hon är igång igen. Lyckan är en katt!

Inspirationen har även gett upphov till den fantastiska idén att starta en fotocirkel tillsammans med några vänner, bland annat Eva och Liolej! Alla kommer att vara på olika nivåer, men jag tror helt och fullt på att alla kommer att få ut något av det. Troligtvis blir jag cirkelledare och det ska bli en rolig utmaning att leda ett projekt som detta.

Om jag nu får sinnesro ekonomiskt ska jag verkligen utnyttja tiden till fullo med följande:

1. skriva uppsats;
2. lära mig allt och ännu mycket mer om foto;
3. sätta igång släktforskningen igen som tyvärr lämnats att slumra ostört ett tag.

Lite på grund av diskussionen på Annikas blogg vill jag utveckla mitt fotograferande och inte stanna vid att vara ”nöjd” med mina bilder. Att vara fotograf är ett av mina mål, men det är en lång väg kvar att gå. Ett exempel på detta är nedan bild, som togs med alltför högt ISO och har blänk i glaset framför näsorna. Men braiga Photoshop fixade nästan hela biffen (inte blänket).

noses

Annonser

2 thoughts on “Du min vän är en inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s