Förlåt bloggen!

… för min negligence. Det är mycket på gång, mycket med livet, mycket i huvudet, men inget som vill komma ner på pränt. Inte ens digital pränt. Virtuell gåspenna i alla ära, men snabbheten och enkelheten att nå ut i världen gör inte gåspennan enklare att lyfta.

Nyheter har jag ändock. Jag har en tuff mobil, roligt jobb, spännande språkgranskningsuppdrag och leksugna katter. Okej, det sista var ingen nyhet, men katterna behöver ändå påminna mig om alla de lekmöjligheter som kan uppstå, natt som dag.

I morgon kväll ska jag och bästa vännen gå på bio: Män som hatar kvinnor. Yey!

Och nästa vecka sätter jag och vännerna igång projektet Fotocirkeln, vilket ska bli hejdundrandes. Vi ska sitta på Sensus och utbyta fotokunskaper, i sann vuxenskola/studiecirkel-anda.

Vid det laget har jag även fått hem mitt NYA OBJEKTIV! Canon, 85 mm, f1.8 etc. etc. Lite tokigt att köpa objektiv när det inte finns pengar i plånkan, men hallå, de kommer ju snart. Jag har åtminstone ett jobb nuförtiden, så min ursäkt och argumentering håller. Jag ska posta en bild på underverket så snart jag får hem det. Längtar! Köpte det av underbara Mette som jag hoppas jag får tillfälle att träffa någon gång i framtiden.

Sedär, det blev några ord ändå. Får nog printa ut skrivtipsen som jag bloggat om tidigare och sätta upp på väggen så att jag inte glömmer detta till nästa gång: skriv, skriv, skriv, vare sig du vill eller inte vill, orkar eller inte orkar, kan eller inte kan.

Här får ni Norris tassar och lurviga mage:

norristassar

Annonser

One thought on “Förlåt bloggen!

  1. Tänk hur svårt det kan vara att komma igång med skrivandet ibland. Jag drabbas av skrivkramp var och varannan dag. Framför allt blir dagboken lidande.

    Har kisse lockig päls? Gulligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s