Sockerchock

Från igår kväll till idag middag har jag legat, i stort sett, helt däckad på grund av socker-, laktos- och fettintag. Det är precis lika trist som det låter. För nu är jag tvungen att dra ner på sockret, en gång för alla.

Har egentligen mycket att berätta från helgens bravader, men nu orkar jag helt enkelt inte. Min sockerbaksmälla är inte över ännu och det blir sängdags tidigt ikväll för mig. Gonatt!

Annonser

8 thoughts on “Sockerchock

 1. En smålandstur som vår i söndags är inte att leka med, man måste vara uppvuxen med sådant för att klara av det. Jag vet ju att du mår bättre i dag tack o lov.

 2. Hej Stina!

  Jättefint kort som fångar din personlighet rätt så bra. Det verkar dock inte som om fotografen riktigt fått dig att släppa loss. Du ser lite kritisk ut. Kändes det konstigt att bli fotad?

  Kram Frida

  • Du kan nog ha rätt Frida, jag är inte helt avslappnad. Tycker ju egentligen inte om att stå framför kameran. Därför var det rätt annorlunda att stå mitt på gågatan i HBG och bli fotad!

  • Yes, magen kan vara lika misshandlad av socker som av alkohol. Om någon vet, så är det jag. Men man kan även läsa om det i boken Sockerbomben.

   Tack förresten! Intressanta dikter du skriver.Trodde inte att man kunde uppskatta särskrivning, men tydligen!

  • jag är aldrig ironisk med människor jag inte känner. och alltså inte med dig. jag gillar raka rör och öppna kort. och det här med särskrivning – i poesi är det poeten som äger ordet och mellanslagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s