Frost/Nixon och nattsudd.

Gammalt hederligt nattsudd inklusive ett glas vin, trådlöst internet och quite a few lockande objektiv till salu. Om det är så här jag ska tillbringa fredagskvällar i min ålder av 28 år så lutar jag mig nöjt tillbaka. Ålderskomplex är inget som bekymrar mig. Om jag någon gång får en ålderskris lär det dröja. För varje år och för varje erfarenhet blir jag nöjdare med livet.

Frost/Nixon kan rekommenderas. Om inte för den intressanta historiens skull, eller för politikens, retorikens och televisionens förunderliga värld, så för 70-talets flygplansloungebarer, galet mönstrade tapeter och otäckt utbredda polisonger.

För övrigt har jag till slut anammat Flickr. Länk och en tillfällig bild finns i sidomenyn här till höger, långt ner. Som jag skrev på Carlboms blogg har jag länge närt en aversion mot Yahoo! som mest grundar sig på irritation över utropstecknet i märket, men också på att jag jämt har haft inloggningsproblem där. Men dags att ta tjuren vid hornen, lösa problemet och sluta ignorera de hinder som kommer i min väg. Flickr it is. (Tack Sven för puffen!)

Norris

p.s. Jag vet inte om någon märkt det men jag har tyvärr inte varit så aktiv på bloggen på sistone. Har haft det lite tufft. Men nu är jag back on track. Det har jag bestämt mig för.

Annonser

3 thoughts on “Frost/Nixon och nattsudd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s