Andningshål

Är det så det kallas? Blir plötsligt osäker. I vilket fall som helst har vi funnit vårt andningshål, vår oas, tillflyktsort. Livet på landet mitt i stan. Beviset på att det alltid finns en bugg i systemet, som min älskling brukar säga. Bostadsbristen är på topp, kvadratmeterpriset vägrar sjunka, novischer (nyblivna lundastudenter) tvingas bosätta sig i Eslöv. Men på vår täppa kostar årshyran 2,50 kr per kvadratmeter, och vi har nästan 200.

Det gäller alltså att hitta buggarna. För de finns, med tålamod och stark vilja hittar man dem. För er som har svårt att se möjligheterna i livet, så kom ihåg att faktumet kvarstår att de alltid finns. Möjligheterna alltså – de finns inom replängds avstånd. Ibland är repet långt, men då får man dra lite hårdare. Ibland är det svårt att få ett bra grepp om repet, men om man ber om hjälp så ska det gå att hala in ändå.

Koloni-guldkorn (med Canon Ixus 70):

boden

krusbär

körsbär

Annonser

5 thoughts on “Andningshål

  1. Ser mer städat ut på denna bilden, graffitin är borta eller? ser ut att vara gräs att klippa. Grönt är skönt och din kamera kommer väl att fånga förändringarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s