I väntan på lasern

Måndagen den 21 december kommer för evigt att vara en vändpunkt i mitt liv. Det kommer att vara ett ”före” och ett ”efter”. Det är oroväckande väsentligt om det är ”före” eller ”efter” som är den bra perioden. Jag ska nämligen operera bort mitt synfel med laser. Detta har jag velat göra sedan man började utföra laseroperationer, men nu, 10-15 år senare är det alltså dags. Håll tummarna för mig!

Annonser

12 thoughts on “I väntan på lasern

 1. Vi håller tummarna för dig Stina!

  Vad kommer att hända med alla dina glas, kanske ett monument över dem, en utställning eller blir det sopor på alla bra mindre bra och helt usla för att inte tala om de som inte passade dig alls-glas?

  • Jag har faktiskt också funderat på det. Om man skulle rama in de gamla glasögonen och sätta upp på väggen… men jag skulle nog skämmas ögonen ur mig om de där turkosa plast-80-talsbrillorna dök upp i offentligheten igen…. Men å andra sidan så borde jag stå för dem, på samma sätt som man måste stå för så mycket annat tokigt. 🙂

 2. Hej Stina!

  Jag har bara hört om personer som varit otroligt nöjda med sina ”ögonoperationer”. Jag är övertygad om att det kommer gå jättebra.

  Kram Frida

 3. Oj! Ska du? Det hade jag ingen aning om. Det var alldeles för länge sedan vi pratade helt enkelt. Vi får ta igen det imorgon. Ska jobba på att bli lite hungrig först bara. Mätt mätt mätt efter pizza, kladdkaka o chailatte… Puss!

 4. Stina, stina stina- det kommer att gå såå bra för dig imorgon- jag är helt övertygad 🙂

  Tänker på dig imorgon- stor kram JOS. ha en gó jul med PERFEKT syn!

 5. Hej
  Jag har gjort det och det funkade hur bra som helst. Körde bil dagen efter =) Tog dock upp till ett år att läka. Inte ont men lättare trött i ögonen och mer känslig mot ljus. Jag är supernöjd.

  Mina glasögon fungerar nu som en modeaccessoar. Satte fönsterglas i dem. Behöver jag se smart ut åker de på 😉

  Lycka till. Allt kommer att gå bra.
  God Jul

  • Tack för de uppmuntrande orden! Jag ska förmodligen göra en annan slags operation än du (Lasek, inte Lasik) så det tar nog minst en halv vecka eller kanske mer innan jag kan se särskilt bra. Men jag hoppas på att komma tillbaka till jobbet den 28:e. Har sparat en del grejer som jag kan göra utan att sitta vid datorn så mycket.
   God jul Malin o hälsa Kailey! (Såg tyvärr inte när hon sprang (?) med facklan, men jag kan tänka mig att det var mäktigt!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s