Kattmassage

Norris älskar att få kattmassage. Behovet verkar vara störst på kinderna, men även skuldrorna kan knådas lite extra utan större besvär.

Jag är så glad för dessa bilder för under de två och ett halvt åren som vi haft kisarna har de skarpa bilderna på Norris varit lätträknade. Tålamod är inte hennes största tillgång. Men här kommer hon alltså.

Annonser

4 thoughts on “Kattmassage

   • Ja, det har blivit några stycken med åren. När vi flyttade ut på landet för 12 år sedan hade jag två gamla innekatter som fick följa med. De blommade verkligen upp när de väl hade vant sig vid det stora okända. (Jag skulle aldrig kunna ha en katt i en lägenhet igen efter att ha sett deras förändring.)

    Efter 17 respektive 18 år tog de slut, och då köpte vi en ny katt och fick en hittekatt från bekanta. Den senare försvann strax efter att det hade dykt upp ytterligare en hittekatt. Sen kom ytterligare en hittekatt som tyvärr försvann efter något år. Då köpte vi faktiskt en ny, men sen dök det upp en hittekatt på salig svärmors lantställe, och i somras kom det ytterligare en katt och ville bosätta sig hos oss. Jag tror att det har spridit sig i kattkretsar att det här är ett bra ställe att bo på.

    Hur som helst behöver man katter när man är omgiven av åkermark. Första hösten vi bodde här tog jag i snitt fyra möss om dagen i fällor. Därefter har det nog varit totalt två eller tre på 10 år. Det går i och för sig åt en del avmaskningsmedel, men det är det värt för att hålla fritt från musskador.

 1. Ojdå, ni är verkligen poppis! Rena rusningstrafiken hos er! 🙂 Jag hoppas innerligt att våra katter kommer att få vara utekatter så småningom. Det var tanken från början, men vi kunde bara inte hålla oss från att skaffa dem trots att vi bor i lägenhet. De får vara ute ibland, när vi åker upp till släkten i Småland, men det är alldeles för sällan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s